Viatges i flors

‘Viatges i flors’ és el primer gran projecte de JJMR. Vol ser un homenatge clàssic a la natura com a forma d’expressar els sentiments. 

La proposta està construïda sobre el relat d’una noia que busca el lloc on comença la primavera. Per fer-ho, passa per dotze paisatges, inspirats en les dotze cançons del disc. El conte vol ser també un petit homenatge, a través del títol homònim i de l’estil indirecte de la narrativa, a l’obra surrealista de Mercè Rodoreda.

L'UNIVERS DEL PROJECTE

‘Viatges i flors’ va prendre la forma d’un llibre-CD amb enquadernació japonesa ideat per l’artista Berni Puig. Cada capítol del conte il·lustrat per Ane Zaldibar contenia, físicament parlant, un targetó amb la lletra de la cançó i un glossari. 

El llibre va constar de quatre edicions, una per cada estació del projecte, on els viatges i flors de la portada canviaven de signe a les mans de diversos artistes.

ELS VÍDEOS

'El botó' i 'Torna' van ser els dos singles convertits en videoclip dins el projecte 'Viatges i flors'

EL DIRECTE

L'escenografia de 'Viatges i flors' acompanyava, amb un bagul de viatge, la primera gira de Jo Jet i Maria Ribot. Al concert de presentació al Kursaal de Manresa vam reunir, de forma efímera, la gran família que va col·laborar en el disc.

Producció musical: Rafael Gil / Enregistrat als Estudis Casafont (Solsonès) / Direcció artística: Berni Puig / Il·lustració: Ane Zaldibar / Fotografia portades: Berni Puig, Piano Piano Foto, Queralt Vinyoli / Escenografia: Maria Vila / Fotografia: Oriol Colomar / Col·laboradors: Inòpia Produccions, Rubén Llorach / Gràcies als mecenes que l’han fet possible