sant llorenç

El projecte ‘sant llorenç’ és una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa.

EL DISC

La idea del llegat emocional i la necessitat de treballar per produccions sostenibles ens ha portat a editar els discos de ‘sant llorenç’ amb material de segona mà. Cada disc és personal i únic perquè està creat amb la capsa d’un disc que ja ha tingut una vida, al que nosaltres hi hem sumat la nostra proposta.

A l’interior del disc podeu trobar-hi la col·lecció de cromos amb les lletres de les cançons.

ELS VÍDEOS

Com fragments de records d’infància, hem creat una sèrie de vídeos amb les cançons de ‘sant llorenç’ i imatges de la infantesa del nostre protagonista. el videoclip de ‘sant llorenç’ és la compilació d’aquests records, el símbol de la mirada enrere per veure on som.

EL DIRECTE

Aquesta voluntat de mirar d’on venim des d’on estem ara ens ha portat a incorporar al bateria Josep Cordobés en aquest projecte. Així volem combinar el llenguatge essencial de les veus i la guitarra i extremar-lo amb l’actitud de la bateria en un crit de tendresa.

ROBA DE SEGONA MÀ

Igual que amb l’edició física del disc, estirar el fil del llegat emocional ens ha dut a treballar amb objectes que guarden vides passades per donar-los-en una de nova. La  línia de roba ‘sant llorenç’ són peces de segona mà seleccionades i intervingudes amb l’esperit del projecte. Totes úniques i irrepetibles. 

Equip creatiu: Raquel Albareda González, Ignasi Àvila Padró, Elisabet Mateu Matesanz / Producció musical: Karlos Osinaga, Jan Valls, Jonan Ordorika / Audiovisual: Ignasi Àvila / Disseny: Elisabet Mateu Matesanz, Ignasi Àvila Padró / Programació web: Zalo Lorza / Col·laboradors: Olga López Espejo, Eduard Gener / Gràcies als mecenes que l’han fet possible