Nosaltres

JJMR és una proposta de pop independent a duet de guitarra i dues veus definida per la cura en l’estètica i la consciència del contingut.

JJMR

Des dels seus inicis, JJMR ha desencadenat la seva pròpia rebel·lió en un garbuix musical fet de delicadeses i notable intensitat emocional. Amb la poesia com a eix principal del seu tarannà lletrístic, la formació ha irromput en l’imaginari sensible de tot oient des del seu primer llegat, 'Viatges i flors' (2014), fins el darrer, 'FEBRER // AGOST' (2022). Entremig, completen una discografia vital amb títols com "Lliure o descansar" (2016) o 'sant llorenç' (2020).

Amb 'FEBRER // AGOST' tornen acompanyats a la percussió per Marina Lluch, renoven aires i esculpeixen un disc deslliurat de certeses, tot entrant en un terreny del tot insospitat. Amb l’equip creatiu de guàrdia format per Elisabet Mateu i Ignasi Ávila, la formació encamina aquesta vegada cap a una direcció desconeguda, independent, directa, un pèl més urbana i ambiguament trivial.

Els ornaments del nou LP recauen en la producció, obra de Sr. Chen, que ha sumat un to més lo-fi i d’una lluminositat intermitent. La poesia, la veu i la guitarra, segueixen sent les tres potes essencials d’un tamboret que mai desapareix, i que sustenta en un disc que, a diferència de la resta de la seva discografia, ronda per les valls més planeres i de bona visibilitat.