Nosaltres

JJMR és una proposta de pop independent a duet de guitarra i dues veus definida per la cura en l’estètica i la consciència del contingut.

JJMR

Des dels seus inicis, Jo Jet i Maria Ribot ha desencadenat la seva pròpia rebel·lió en un garbuix musical fet de delicadeses i notable intensitat emocional. Amb la poesia com a eix principal del seu tarannà lletrístic, la formació ha irromput en l’imaginari sensible de tot oient des del seu primer llegat, Viatges i flors (autoeditat, 2014), fins el darrer, sant llorenç, (U98, 2020).

Entremig, completen una discografia vital amb títols com Lliure o descansar (autoeditat, 2016), en el qual els artistes van comptar amb la producció de Jordi Casadesús i Mau Boada, així com el suport de l’equip del Konvent, que s’ha mantingut en les obres posteriors com Mantra (autoeditat, 2018). Enguany, els del Bages tornen, renoven aires i esculpeixen un disc deslliurat de certeses, tot entrant en un terreny del tot insospitat.

Amb Sr. Chen a la producció i l’equip creatiu de guàrdia de JJMR, format per Ignasi Ávila, Elisabet Mateu, Queralt Guinart i Berni Puig, entre altres, la formació encamina aquesta vegada cap a una direcció desconeguda, independent, directa, un pèl més urbana i ambiguament trivial.