Mandó

Un seguit de coincidències han portat a connectar el sommelier Josep Pelegrín (Millor Sommelier de Catalunya 2014 i 2015, Mejor Sumiller de España 2016) i Jo Jet i Maria Ribot (duet de pop independent amb 3 discos editats). Amb MANDÓ uneixen al mateix temps un tast de 4 vins, una ponència i un concert per reivindicar l’autenticitat com a fórmula d’èxit en el vi, la música i la vida.

Josep Pelegrín

Sabadell, 1980. Afincat al Bages des dels 14 anys, cau al sector de l’hoteleria per casualitat a través dels estudis a l’escola Joviat i al mestratge de Milla, qui el porta a ser auxiliar de somelier a El Bulli el 1999, en el moment d’efervescència del restaurant de Ferran Adrià. Apassionat del vi com a producte canviant i viu, progressa en el món del vi per la via independent. Recull els premis de Millor Sommelier de Catalunya 2014 i 2015, Mejor Sumiller de España 2016.

Jo Jet i Maria Ribot

Format per Maria Ribot i Jordi Jet Serra Morales (1990), duet de pop independent format a principis de la dècada del 2010 i afincats a Manresa. Destaquen per la cura estètica i la consciència del contingut, sempre molt lligat al contacte amb l’emoció i a la transformaciópersonal i social. Al febrer de 2020, presenten el seu tercer disc ‘sant llorenç’ amb una trajectòria de més de 150 concerts a l’esquena.