Lliure o descansar

‘Lliure o descansar’ és un qüestionament a com ens prenem el dia a dia. Descansem o som lliures? Seguim el camí que ens proposen o escollim el nostre? Ens fem el llit perquè sí o ens el fem perquè volem? Acceptem el traç negre que ens diu com volen que fem les coses o fem la pinzellada de color que ens diu com volem fer-les nosaltres?

‘Lliure o descansar’ en 1 minut.

L'UNIVERS DEL PROJECTE

Una sèrie d’accions i productes actuaven com a portes a l’univers de ‘Lliure o descansar’.

El llibre-CD, la bossa-coixinera, el vídeo manifest interactiu o la web estaven basats en la tria constant del públic per fer-los existir d’una manera o d’una altra.

ELS VÍDEOS

Els videoclips de ‘Saber i no entendre’, ‘No suportem l’hivern’, el directe de ‘Sempre corrent’ i la sèrie de vídeos amb foto viva són la producció audiovisual del projecte.

EL VIDEOMANIFEST

Un vídeo interactiu que proposa a l'usuari triar entre dues opcions clicant sobre la barra d'espai: que la protagonista es faci el llit o que, en canvi, pinti els llençols. Una metàfora visual del projecte 'Lliure o descansar'.

EL DIRECTE

Un capçal de llit il·luminat com un canelobre elèctric, l’espart i la fusta marcaven l’escenografia d’un directe apel·latiu i ple de missatge. Un concert per a reflexionar i qüestionar-se on, a l’acabar, dues senyals t’obligaven a escollir el dilema: descansar o ser lliures.

Equip creatiu: Anna Benet, Queralt Guinart, Marzia Benito, Antònia Monroig, Rubén Llorach, Berni Puig / Producció musical: Jordi Casadesús, Mau Boada, Víctor Garcia, Konvent de Cal Rosal / Fotografia: Unai Mateo / Impressió: Winihard Gràfics / Videoclip: Adrià Guardiola, Carlota Bantulà i altres / Direcció escènica: Pepelú Guardiola / Vídeo manifest: Zalo Lorza, Elisabet Casanovas, Celia Giraldo, Ignasi Àvila Padró, Águeda Sfer / Programació web: Zalo Lorza / Confecció tèxtil: Helena Vilar, Alba Pons, Àngels Grané / Gràcies als mecenes que l’han fet possible