Gomaespuma

Jo Jet i Maria Ribot i l’artista Kerrature proposen ‘gomaespuma’, un ‘himne generacional’ que posa paraules a tota una generació marcada per viure permanentment entre la precarietat i el privilegi. Una proposta col·lectiva que posa fonaments a un horitzó ideològic d’actualitat.

Una cançó irònica i crua, amb una estètica de rap naïf i lo-fi, on l’essència de JJMR es combina amb l’exploració de nous territoris. En un procés creatiu compartit i propi, Jo Jet i Maria Ribot i l’artista visual Kerrature (dissenyadora i il·lustradora), acompanyats del seu equip creatiu, fan una proposta en forma de cançó i audiovisual, en un no-importe-quoi per demostrar que l’obra és, al capdavall, el missatge expressat. Els artistes declaren que “la cançó vol ser una casa on refugiar-se si aquell dia et plou d'aquell cantó”.

EL JERSEI

Dissenyada per Kerrature. Serigrafiat per Souari Project.

Direcció: Elisabet Mateu Matesanz, Ignasi Àvila Padró / Mescla i mastering: Hill.wav / Estilisme: Elisenda Oms / Agraïments: Gerard Vidal Barrena, Marta Mas Girones, Irina Canyet Garcia, Laura Gil Amat, Raquel Albareda González, Àngel Guilanyà Bertrans, Meri Binomar El Mezahem, Konvent