FEBRER // AGOST

Les nou cançons de FEBRER // AGOST arriben directes des d’un cim daurat però ple de pols, d’una generació que que ho té molt clar, però que es fa una boleta de pors, davant una societat que defuig enfrontar-se amb el sentir, que deixa clar que som joves, però no som nous.

Els ornaments del nou LP recauen en la producció, obra de Sr. Chen, que ha sumat un to més lo-fi i d’una lluminositat intermitent. La poesia, la veu i la guitarra, segueixen sent les tres potes essencials d’un tamboret que mai desapareix, i que sustenta en un disc que, a diferència dels anteriors, ronda per les valls més planeres i de bona visibilitat.

EL DISC

La necessitat de treballar per produccions sostenibles ens ha portat a editar els discos de amb material de segona mà. Cada disc està creat amb la capsa d’un disc que ja ha tingut una vida, al que nosaltres hi hem sumat la nostra proposta.

A l'interior hi trobareu un pòster amb les lletres de les cançons codificades d'una forma única marca personal de l'equip artístic.

ELS VÍDEOS

Amb la voluntat de dotar de valor artístic cadascuna de les propostes del projecte, al nostre canal de youtube hi trobareu uns lyric video molt personals i també els vídeoclips dels avançaments del disc.

EL DIRECTE

El directe de 'FEBRER // AGOST' és sobri i segur. Emocional i lleuger. És essència i és sorpresa.

Acompanyats per Marina Lluch a la percussió, la posada en escena de 'FEBRER // AGOST' proposa un viatge per a les tres estances que defineixen la nostra trajectòria: l'emoció del duet, la força de la bateria acústica i els aires renovats dels sons electrònics.

El vestuari del directe és una creació de la marca manresana de disseny de moda 'Killing weekend'.

BOTIGA

Dissenys únics i edicions limitades de la mà d'Elisabet Mateu i Ignasi Àvila, l'equip artístic de guàrdia.

Equip creatiu: Ignasi Àvila Padró i Elisabet Mateu Matesanz / Producció musical: Sr. Chen / Audiovisual: Ignasi Àvila, Elisabet Mateu / Disseny: Elisabet Mateu Matesanz, Ignasi Àvila Padró / Equip tècnic: Àngel Guilanyà / Bateria/PAD en directe: Marina Lluch Guarro / Management i booking: Niu Mgmt / Segell discogràfic: Segell Microscòpi / Programació web: Zalo Lorza Planes / Gràcies a totes les persones que l'heu fet possible.